1 kg předního hovězího
| 5 cibulí
| 20 dkg slaniny
| trochu oleje
| trochu koření na divočinu
| trochu nového koření
| 1 jablko
| 1 šálek červeného vína
| 1 šálek vody
| trochu cukru
| sůl
Postup přípravy receptu Hovězí na víně s jablky:
Hovězí nakrájíme na kostky. Cibuli a slaninu nakrájíme na jemno. Na polovině slaniny a oleje osmažíme cibuli jak na guláš. Na pánvi na 2. polovině slaniny a oleje prudce osmažíme maso. Do hrnce dáme osmažené maso, cibulku zalejeme vínem a vodou. Přidáme koření, osolíme a dusíme za občasného míchání až do změknutí masa. Nakonec přidáme jemně nastrouhané jablko a dle potřeby přidáme cukr.
Fotky receptu Hovězí na víně s jablky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!