Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 11.09. 2025
Dnes má svátek Denisa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí pečeně zbojnická

fotka Hovězí pečeně zbojnická
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí pečeně zbojnická:

750 g hovězího zadního  |  sůl  |  pepř  | 50 g česneku  | 150 g slaniny  | 120 g tuku  | 200 g cibule  | 700 ml vody  | 50 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Hovězí pečeně zbojnická:

Maso rozřízneme, tak aby vznikl plát. Rozklepaný plát masa potřeme česnekem, osolíme, opepříme a poklademe tenkými plátky slaniny. Maso zavineme a ovážeme motouzem. Cibuli osmažíme a dáme na ni roládu, kterou opečeme ze všech stran. Pak maso podlijeme a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vodou a prováříme. Šťávu přecedíme přes hustý cedník.


Fotky receptu Hovězí pečeně zbojnická:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí pečeně zbojnická
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !