Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí perkelt

fotka Hovězí perkelt
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí perkelt:

1 kg hovězího masa  | 100 g sádla  | 2 velké cibule  | 4 stroužky česneku  | 2 paprikové lusky  | 3 rajčata  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 1 lžička sladké papriky  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Hovězí perkelt:

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, česnek oloupeme a nasekáme. V pánvi rozpustíme sádlo a cibuli i česnek v něm zpěníme. Přidáme paprikové lusky nakrájené na proužky a krátce orestujeme. Hovězí maso nakrájené na malé kostky přidáme do pánve k zelenině a dusíme až do změknutí. Dle potřeby podléváme vodou. K poloměkkému masu přidáme spařená, oloupaná, pokrájená rajčata, protlak a okořeníme sladkou paprikou, solí a pepřem. Servírujeme ozdobené plátky rajčat, cibulovými i paprikovými kroužky a snítkou petrželky.


Fotky receptu Hovězí perkelt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !