Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 100 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí plátky na víně:
4 plátky hovězího masa
| 30 gr másla
| 1 dcl bílého vína
| vývar z masoxu
| citronová šťáva
| 1 cibule
| pepř, sůl, petrželka.
| na nádivku:
| 60 gr anglické slaniny
| 50 gr mletého masa
| 1 vejce
| 1/2 cibule
| strouhanka
| sůl, pepř,petrželka.
Postup přípravy receptu Hovězí plátky na víně:
Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Naplníme nádivkou, stočíme a spíchneme jehlami. Nakrájenou cibuli osažíme na másle, přidáme připravené závitky, osmažíme je, podlijeme vínem a vývarem z masoxu a dusíme doměkka. Před podáváním přidáme do šťávy usekanou petrželku. Nádivka: anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, přidáme usekanou petrželku, nakrájenou cibuli vejce, pepř, sůl a strouhanku. Vše spojíme a dobře promícháme.
Fotky receptu Hovězí plátky na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!