Použité suroviny receptu Hovězí plátky na zeleninové směsi:
4 hovězí plátky po cca 150 g
| 3 lžíce másla
| 2 cibule
| 3 lžíce kečupu
| 1 mražená zeleninová směs s brokolicí
| hořčice
| mletý pepř
| sůl
| vývar z kostky na podlití
Postup přípravy receptu Hovězí plátky na zeleninové směsi:
Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme je hořčicí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. V zapékací míse rozpustíme máslo a maso obložíme plátky cibule. Pečeme v troubě při 200 °C. Když je maso téměř měkké, zasypeme ho mraženou zeleninou, zeleninu mírně osolíme, přidáme 3 lžíce kečupu a dodusíme. Podle potřeby podléváme vodou nebo vývarem z kostky. Podáváme s vařenými bramborami.
Fotky receptu Hovězí plátky na zeleninové směsi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!