5 plátků hovězího masa
| 1 velká cibule 1 velká cibule
| 5 malých zelených cibulek
| na zalivku
| 3 lžíce sojové omáčky
| 1 lžice medu
| 1 lžíce hnědého cukru
| 1 lžíce oleje
| 3 lžíce jablečného džusu
| šťáva z 1/2 citronu
| 2 stroužky česneku prolisovaného
| mletý zázvor
Postup přípravy receptu Hovězí po čínsku :
Maso pokrájíme na menší kousky, posypeme nakrájenou cibuli a zalijeme zálivku. Přes noc necháme uležet. Maso vložíme do rozehřáté trouby a pod pokličkou jej pečeme 15 minut. Snížíme teplotu a pečeme ještě 45 minut. Podáváme s rýží nebo s bramborem a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Hovězí po čínsku :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!