Postup přípravy receptu Hovězí po debrecínsku s paprikou všech barev:
Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Maso osolíme, opepříme a zprudka ze všech stran osmažíme na oleji. Tymián smícháme s paprikovou pastou, medem, hořčicí a směsí potřeme maso. Pečeme v pekáčku asi 2 hodiny a pravidelně podléváme vývarem. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli krájíme na špalky a česnek na jemné plátky. Po hodině pečení je přidáme k masu. Po dopečení vyndáme maso z pekáčku. Výpeček znovu dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Pečeni naaranžujeme na barevné papriky a dozdobíme tymiánem. Podáváme s opečenými brambory.
Fotky receptu Hovězí po debrecínsku s paprikou všech barev:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!