Vložil: | Estrellka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí ragú na houbách:
1/4 kg zadního hovězího
| vepřové sádlo
| sůl
| vývar z kostí
| 7,5 dkg hřibů nebo žampiónů
| 1,5 kostky kostkového cukru
| 1/2 dl červeného vína
Postup přípravy receptu Hovězí ragú na houbách:
K přípravě hovězího ragú se nejlépe hodí pruh masa, který je přirostlý k podélné straně svíčkové. Očištěné a na kousky rozkrájené maso dusíme na sádle pod pokličkou. Je-li třeba, podléváme ho občas vývarem z kostí. Když je maso poloměkké, přidáme k němu na plátky nakrájené hřiby nebo žampióny a dusíme dále, až maso úplně změklé. Kostky půleného cukru zalejeme červeným vínem, smícháme s omáčkou z masa, necháme ještě jednou přejít var a podáváme.
Fotky receptu Hovězí ragú na houbách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!