Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí roláda s hráškem

fotka Hovězí roláda s hráškem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí roláda s hráškem:

1 kg hovězího zadního  |  ml. pepř  | 3 lžíce oleje  |  80 g šunky  | 200 g vařené rýže  |  sůl  | 100 g mraženého hrášku  | 3 ks vejce  | 450 ml vývaru  |  1 ks cibule  | 2 lžíce hl. mouky

Postup přípravy receptu Hovězí roláda s hráškem:

Maso rozkrojíme na plát a rozklepeme na široký plát, osolíme a opepříme. Na oleji osmáhneme šunku nakrájenou na nudličky. Přidáme vřenou rýži, hrášek, rozšlehané vejce a osolíme. Mícháme, až se směs srazí. Směs rozložíme na plát masa, stočíme do rolády a pevně svážeme nití. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a v tomto základu roládu ze všech stran zprudka opečeme. Podlijeme trochou horké vody a pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi hodinu. Dle potřeby podléváme horkou vodou. Měkkou hovězí roládu vyjmeme a necháme v teple. Šťávu zaprášíme moukou a chvilku restujeme, poté podlijeme vývarem a necháme provařit.


Fotky receptu Hovězí roláda s hráškem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí roláda s hráškem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !