Postup přípravy receptu Hovězí roštěnky v omeletě:
Maso rozdělíme na plátky. Osolíme ho, opepříme a obalíme v mouce. Slaninu i cibuli nasekáme.
V pánvi ohřejeme olej, na kterém orestujeme slaninu. Přidáme maso, které také opečeme. Vyjmeme ho a potřeme hořčicí. Ve výpeku necháme zezlátnout cibuli.
Roštěnky vrátíme do pánve, podlijeme, a zvolna dusíme.
Vejce vyšleháme s mlékem a pažitkou. Přisypeme mouku a připravíme hladké těsto, které ochutíme solí a pepřem. Na pánvi vytřené olejem upečeme 4 omelety.
Při servírování vložíme každou roštěnku do jedné omelety. Na talíři ji obložíme zeleninou a posypeme bylinkami.
Fotky receptu Hovězí roštěnky v omeletě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!