Vložil: | Mirly |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí s česnekovou omáčkou:
4 plátky á 15 dkg roštěnky
| 3 - 4 stroužky česneku
| 2 lžice oleje
| 1- 2 lžice mouky
| 2 lžice smetany
| 1/4 l masového vývaru
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Hovězí s česnekovou omáčkou:
Kraje roštěnky nařízneme, aby se maso při pečení nezkroutilo. Naklepané plátky masa potřeme rozetřeným česnekem a poprášíme moukou. Osolíme, opepříme a na oleji roštěnky opékáme z každé strany asi 5 minut. Do výpeku přilijeme vývar, necháme přejít varem a podle potřeby zaprášíme moukou. Ke konci přidáme pro zjemnění smetanu.
Fotky receptu Hovězí s česnekovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!