Postup přípravy receptu Hovězí saté s arašídovou omáčkou:
Česnek prolisujeme, maso nakrájíme na plátky, papriku a čili papričku nakrájíme nadrobno.
Příprava omáčky: V mixéru rozmixujeme arašídy, jarní cibulku, česnek, kari, římský kmín, koriandr, med, sójovou omáčku a vodu. Směs nalijeme na pánev a vaříme na středním plameni asi 3 minuty, dokud omáčka nezhoustne.
Do misky dáme olej, cibuli, česnek a čili papričku, zakryjeme a vaříme v mikrovlnné troubě 3 minuty na nejvyšší teplotu.
Přidáme maso, arašídovou omáčku, kokosové mléko a citronovou šťávu, zakryjeme a vaříme dalších 5 minut.
Přidáme fazole a papriku, směs zamícháme a vaříme při střední teplotě 5 minut, dokud zelenina nezměkne.