Použité suroviny receptu Hovězí steak v marinádě s omeletou se slaninou:
2 hovězí steaky
| 1 lžička čerstvého rozmarýnu
| 50 g másla
| marináda
| 3 lžíce oleje
| 2 str. česneku
| 1 lžíce worchestru
| dle chuti sůl a pepř
| kečup
| str. sýr eidam
| 2 vejce
| angl. slanina
Postup přípravy receptu Hovězí steak v marinádě s omeletou se slaninou:
Maso opepříme a naložíme na chvíli do marinády. Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme s olejem a worcestrem.
Lístky rozmarýnu jemně nasekáme. Změklé máslo utřeme se solí a vmícháme bylinky. Sáčkem na zdobení utvoříme malé pusinky, které necháme v lednici ztuhnout.
Steaky vyjmeme z marinády a na malém množství oleje opékáme z každé strany 3 minuty. Potom pánev odstavíme, maso zakryjeme pokličkou a uchováme na teple. Z vajec a nakrájené slaniny připravíme dvě omelety, které podle chuti potřeme kečupem a přeložíme na půlky.
Marinované hovězí steaky obložíme slaninovou omeletou, posypeme strouhaným sýrem, na maso položíme bylinkové máslo. Podáváme s vařenými bramborami.
Fotky receptu Hovězí steak v marinádě s omeletou se slaninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!