Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.08. 2025
Dnes má svátek Luděk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí steaky marinované v medu

fotka Hovězí steaky marinované v medu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí steaky marinované v medu:

60 ml oleje  | 180 ml sójové omáčky  | 60 ml medu  | 60 ml vody  | 3 zelené cibule (nakrájené)  | 4 stroužky česneku (rozdrceného)  | 500 g libového hovězího boku (s odstraněným tukem)

Postup přípravy receptu Hovězí steaky marinované v medu:

Smícháme řádně olej, sójovou omáčku, med, vodu, cibuli a česnek. Vložíme směs do igelitové tašky a pořádně s ní zatřeseme, aby se přísady spojily. Otevřeme, vložíme steaky, vytlačíme vzduch a necháme na chladném místě marinovat minimálně 2 hodiny. Poté steaky vyndáme z marinády a připravíme je na gril. Zatímco steaky grilujeme, přivedeme marinádu k varu a při ztlumené teplotě vaříme zvolna 5 minut. Když je steak hotový, přelijeme ho omáčkou a podáváme.


Fotky receptu Hovězí steaky marinované v medu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí steaky marinované v medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !