Asi 2 cm silné plátky masa potřeme směsí oleje a pepře. Tučné okraje na několika místech nařízneme, aby se během tepelné úpravy nevyduly. Houby povaříme ve vývaru, necháme v cedníku okapat a pak jemně posekáme. Vývar zachytíme. Oloupanou cibuli a slaninu nakrájíme na malé kostičky. Připravíme přísady. Pánev rozehřejeme, steaky po každé straně 1 minutu opékáme, vyjmeme a osolíme. Do výpeku dáme slaninu a za stálého míchání ji opečeme. Přidáme cibuli a houby s petrželkou. Poprášíme moukou a zamícháme. Vývar z hub, hořčici, víno a smetanu rozkvedláme a uvaříme hustou omáčku. Po 5 minutách do ní vložíme steaky a necháme je nasáknout. Omáčku nakonec dochutíme.
Fotky receptu Hovězí steaky Toreador:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!