Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí tagliata

fotka Hovězí tagliata
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí tagliata:

400 g hovězí svíčkové  | 2-4 str. česneku  |  hrubozrnná sůl  | 1 snítka rozmarýnu  | trocha olivového oleje  | 4 cherry rajčátka  | hrst rukoly

Postup přípravy receptu Hovězí tagliata:

Česnek (množství podle chuti) očistíme a nakrájíme na plátky. Rozmarýn opereme a osušíme. Rukolu a rajčátka omyjeme a osušíme. Rukolu natrháme a rajčátka nakrájíme na měsíčky.

Špalík masa rozdělíme na dva zhruba stejné bifteky, které opečeme na grilu nebo na rozpáleném oleji v pánvi. Maso pečeme asi 4 minuty (podle velikosti bifteku),přičemž by mělo zůstat krvavé, maximálně medium. Během pečení k masu přidáme česnek a rozmarýn.

Když je maso hotové, zastříkneme ho olejem, opepříme a osolíme. Necháme je v teple chvilku "odpočinout".

Na talíře rozložíme rukolu a měsíčky rajčat. Maso vytáhneme z pánve a nakrájíme na tenké šikmé plátky. Porce masa rozložíme na rukolu, ozdobíme rozmarýnem a česnekem a můžeme podávat.

Vhodnou přílohou je bílé pečivo.


Fotky receptu Hovězí tagliata:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí tagliata
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !