800 g hovězího
| 1 ks cibule
| 3 lžíce oleje
| sůl
| pepř
| větší stroužek česneku
| 200 ml suchého bílého vína
| rajský protlak
Postup přípravy receptu Hovězí tokáň:
Maso nakrájíme na úzké (1cm) a dlouhé (5cm) nudličky. Cibuli nasekáme na drobno a česnek utřeme. Na rozpáleném oleji zesklovatíme cibuli, přidáme maso a osmažíme je pečlivě ze všech stran. Ochutíme solí a pepřem, přidáme česnek a víno a dusíme pod pokličkou. Jestli bude nutno, přidáme trochu vody. Až je maso napolovic hotové, přidáme rajský protlak a dodusíme do měkka. Hovězí tokáň podáváme s rýží nebo bramborem.
Fotky receptu Hovězí tokáň:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!