Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí zadní se sváteční omáčkou a bylinkami

fotka Hovězí zadní se sváteční omáčkou a bylinkami
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 44

Použité suroviny receptu Hovězí zadní se sváteční omáčkou a bylinkami:

750 g hovězího zadního masa  | 2 dl sladké smetany  |  sůl a pepř  | 2 lžíce másla  | špetka zázvoru  | 4 lžíce hl. mouky  | 4 vejce natvrdo  | 1 lžíce petrželky  | 3 lžíce pažitky  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Hovězí zadní se sváteční omáčkou a bylinkami:

Hovězí maso vložíme do 0,5 l horké vody, přidáme špetku zázvoru, překrojenou cibuli a uvaříme doměkka.
Z másla a mouky vymícháme světlou jíšku, zalijeme 0,5 l vývaru, dobře rozšleháme, aby se nám netvořily hrudky. Jíšku osolíme a vaříme asi 30 minut, aby nám vznikla hustší omáčka. Poté přilijeme do omáčky smetanu, rozšleháme, znovu krátce povaříme, dochutíme pepřem a solí. Přidáme nasekanout pažitku a petrželku, promícháme. Do omáčky vložíme na plátky nakrájená uvařená vejce a odstavíme.




Fotky receptu Hovězí zadní se sváteční omáčkou a bylinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí zadní se sváteční omáčkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !