Použité suroviny receptu Hovězí závitky na jehle s těstovinovým salátem:
400g hovězího masa z užší části svíčkové-nakrájené na medailonky
| 150g anglické slaniny
| 150g šunky
| 150g žampionů
| 4 lžíce oleje
| sůl
| pepř
| grilovací koření
| 250g těstovin
| 1/4 hlávky červeného zelí
| 2 rajčata
| majonéza
Postup přípravy receptu Hovězí závitky na jehle s těstovinovým salátem:
Medailonky naklepeme, osolíme, okořeníme a poklademe plátky slaniny a šunky. Vše stočíme a napíchneme na 4 jehly. Zprudka na oleji opečeme, když maso změkne přidáme nakrájené žampiony a podusímeje. Těstoviny uvaříme podle návodu, scedíme a necháme vychladnout. Promícháme s nadrobno nakrájeným a krátce podušeným zelím. Přidáme nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a ochutíme majonézou.
Fotky receptu Hovězí závitky na jehle s těstovinovým salátem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!