Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí závitky s celerem:
4 plátky hovězí kýty nebo roštěnce
| sůl, kari, pepř
| 1 menší celer
| 1 malé jablko
| 1 žampion
| 3 lžíce oleje
| hladká mouka
| 1 cibule
| 1/8 l kysané smetany
Postup přípravy receptu Hovězí závitky s celerem:
Plátky při okrajích nařízneme a naklepeme, osolíme, okořeníme kari a pepřem. Naplníme hranolky celeru, oloupaného jablka a očištěného žampionu. Zabalíme, spíchneme a obalíme v mouce. V oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme závitky a po všech stranách opečeme. Podlijeme a dusíme doměkka. Měkké závitky dáme stranou, omáčku prolisujeme, přidáme smetanu, krátce povaříme a nalijeme na závitky.
Fotky receptu Hovězí závitky s celerem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!