Postup přípravy receptu Hovězí závitky s fazolkami:
Mrkev a fazolky omyjeme a očistíme, mrkev nakrájíme na tenké nudličky a povaříme v osolené vodě asi 2 minuty, fazolky také. Obojí scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Maso omyjeme, osolíme a opepříme, pak potřeme hořčicí a obložíme slaninou. Navrch rozdělíme zeleninu a na každý plátek dáme po 1 lžičce křenu. Stočíme a převážeme kuchyňskou nití.
V hrnci rozehřejeme olej a závitky na něm prudce opečeme ze všech stran. Přilijeme hovězí vývar a dusíme pod poklicí asi 90 minut. Poté je vyjmeme a udržujeme teplé. Vydušenou šťávu zahustíme jíškou a uvedeme do varu. Vmícháme zakysanou smetanu, omáčku prohřejeme a podle potřeby osolíme a opepříme. Závitky rozdělíme na talíře a podáváme s omáčkou.
Fotky receptu Hovězí závitky s fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!