Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.04. 2025
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí žebro s křenovou omáčkou

fotka Hovězí žebro s křenovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Hovězí žebro s křenovou omáčkou:

1 cibule  | 5 stroužků česneku  | 6 kuliček černého pepře  | 2 kuličky nového koření  | 1 bobkový list  | 800 g hovězího žebra  | 50 g másla  | 2 lžíce oleje  | 4 lžíce hladké mouky  | 200 ml smetany  | 150 g křenu  | trocha soli  | špetka cukru  | špetka mletého černého pepře

Postup přípravy receptu Hovězí žebro s křenovou omáčkou:

Cibuli, česnek, kuličky pepře, nového koření a bobkový list vložíme do hrnce s vodou. Osolíme a přivedeme k varu, přidáme maso a vaříme dokud nezměkne. Uvařené maso vyjmeme a vývar přecedíme.
Do hrnce vložíme máslo s olejem, přisypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji zchladlým vývarem, důkladně rozmícháme a za občasného míchání přivedeme k varu. Přidáme nastrouhaný křen a provaříme.


Fotky receptu Hovězí žebro s křenovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí žebro s křenovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !