Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí žížalky s mletým mákem

fotka Hovězí žížalky s mletým mákem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hovězí žížalky s mletým mákem :

0,5 kg zadního hovězího masa  | 4 dkg máku  | 1 ks cibule  | 4 stroužky česneku  | 2 lžičky koření - HORKÉ KOŘENÍ  | 8 dílů koriandru (horké koření)  | 4 díly chilli (horké koření)  | 4 díly kardamonu (horké koření)  | 4 díly kmínu (horké koření)  | 2 díly hřebíčku (horké koření)  | 2 díly skořice (horké koření)  | 1 díl muškátového oříšku (horké koření)  | 1/4 ks strouhaného muškátového oříšku  | 1 lžíce oleje  |  sůl  |  kousek másla na potírání

Postup přípravy receptu Hovězí žížalky s mletým mákem :

Rozemeleme česnek a cibuli, přidáme mletý mák, horké koření, sůl. Tím se udělá taková pasta. Z masa nakrájíme plátky a pak nudličky, které budeme tou pastou potírat. Nudličky pokapat olejem a nechat 2-3 hod. odležet. Pak vememe grilovací jehlici a na ni napichujeme ty zkroucené nudličky a grilujeme za občasného potírání máslem. Hovězí žížalky se podávají s tmavým chlebem.


Fotky receptu Hovězí žížalky s mletým mákem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí žížalky s mletým mákem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !