500 g vepřové kýty
| 7 žampionů
| 2 housky
| 2 uvařené vejce natvrdo
| 1-2 cibule
| dle chuti worcester
| dle chuti tatarka
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| olej
Postup přípravy receptu Hradčanská kýta :
Kýtu nakrájíme na nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájenou cibulku na půlkolečka, sůl, pepř a zakápneme vorčestrem. Zvlášť na jiné pánvi orestujeme žampiony nakrájené na plátky a housku nakrájenou na kostičky. Potom smícháme s masem a krátce prohřejeme. Před podáváním promícháme s natvrdo uvařeným strouhaným vejcem a tatarkou podle chuti. Příloha - zeleninový salát.
Fotky receptu Hradčanská kýta :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!