Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hráškové rizoto s parmezánem

fotka Hráškové rizoto s parmezánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hráškové rizoto s parmezánem:

25 dkg mrkve  | 1 malá cibule  | 1 stroužek česneku  | 3 lžíce olivového oleje  | 30 dkg mraženého hrášku  | 20 dkg rýže  | 1,5 dl suchého bílého vína  | 1,5 dl zeleninového vývaru (z kostky)  |  sůl  |  mletý pepř  | 10 dkg parmazánu nebo tvrdého sýru  |  lístky meduňky

Postup přípravy receptu Hráškové rizoto s parmezánem:

Oloupanou mrkev nakrájíme na kostičky. Česnek a cibuli najemno posekáme a zpěníme ne oleji.
Přidáme mrkev a hrášek a krátce vše osmahneme. Pak přimícháme rýži, zalijeme vínem a pozvolna přidáváme teplý zeleninový vývar. Vše dusíme na mírném ohni asi 20 min. Podle chuti osolíme a opepříme.
Parmazán najemno nastrouháme a před podáváním jím rizoto posypeme. Můžeme ozdobit lístkem meduňky.












Fotky receptu Hráškové rizoto s parmezánem:

Hráškové rizoto s parmezánem
Fotky vložil: damami 
Hodnocení receptu Hráškové rizoto s parmezánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !