Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.07. 2025
Dnes má svátek Bohuslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hřib žlučník (hořčák) na slanině

fotka Hřib žlučník (hořčák) na slanině
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Hřib žlučník (hořčák) na slanině:

150 g slanina  | 150 g hřiby  | 3 ks vejce  | 1 ks cibule  | podle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Hřib žlučník (hořčák) na slanině:

Hřiby nakrájíme na slabé plátky, asi 2 mm. Slaninu nakrájíme na kostičky - slaninou nešetříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Slaninu dáme zesklovatět, přidáme cibulku a houby. Dusíme na plotně nejméně 25 minut. NEOCHUTNÁVÁME!!!

Když se přebytečná voda vysmahne, rozmícháme do hub na slanině ještě vejce. Můžeme podávat.

Smaženice má nahořklou chuť, nebude chutnat každému.


Fotky receptu Hřib žlučník (hořčák) na slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hřib žlučník (hořčák) na slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !