Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrušky v červené omáčce

fotka Hrušky v červené omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Hrušky v červené omáčce:

4 větší hrušky  | 750 ml červeného vína  | 150 g cukru  | 1 vanilkový cukr  | 1 svitek skořice nebo 1 badyán  | 1-2 lžičky škrobové moučky

Postup přípravy receptu Hrušky v červené omáčce:

Hrušky oloupeme, stopky ponecháme a vložíme do hrnce. Posypeme je cukrem a vanilkou, přidáme skořici nebo badyán, zalijeme vínem a přikryté vaříme asi 15 minut.
Hrušky nesmějí být příliš měkké, aby si zachovaly tvar a pevnost. Pak je vyjmeme a položíme na talířky. Víno necháme ještě vařit, nebo můžeme ponechat pouze 300-400 ml, vyjmeme koření, vinnou omáčku zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v trošce studené vody a ještě jednou provaříme. Omáčkou přelijeme hrušky, necháme vystydnout a ještě vychladíme v lednici.


Fotky receptu Hrušky v červené omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrušky v červené omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !