Použité suroviny receptu Hrušky v karamelu s kozím sýrem :
6 menších hrušek
| 150 g cukru krupice
| 2 lžíce medu
| 1 lžička mleté hořčice
| 1 lžička hořčičného semínka
| 1 celá skořice
| 450 ml vody
| 6 malých kozích sýrů
Postup přípravy receptu Hrušky v karamelu s kozím sýrem :
Vodu spolu s mletou hořčicí, hořčičným semínkem, skořicí, krupicovým cukrem a medem přivedeme k varu. Vše vaříme asi 20 minut na mírném ohni. Potom oloupeme a rozkrojíme hrušky a přidáme je do sirupu. Občas je obrátíme a vaříme tak dlouho, až získají zlatavou barvu (asi 20 miut). Takto uvařené hrušky servírujeme do misek, bohatě je ozdobíme hořčičným sirupem a podáváme s bochánkem kozího sýra a tmavým chlebem.
Fotky receptu Hrušky v karamelu s kozím sýrem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!