Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hukvaldská hradní mísa:
100 g uzené krkovičky
| 100 g vepřového bůčku
| 100 g moravské klobásy
| sůl
| kmín
| cibule
| česnek
Postup přípravy receptu Hukvaldská hradní mísa:
Omytý vepřový bůček osolíme, okmínujeme a upečeme s cibulí. Zvlášť dáme vařit uzenou krkovičku. Na talíři pak upravujeme do středu zelí, obložíme ho plátky vařené uzené krkovičky a plátky bůčku nakrájeného najemno a přidáme na sádle opečenou klobásu. Přeléváme tukem z masa a z vypečené klobásy.
Fotky receptu Hukvaldská hradní mísa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!