Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Husa na divoko

fotka Husa na divoko
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Husa na divoko:

1 mladá husička  | 100 g slaniny  | 100 g másla  | 2 cibule  | 4 zrnka jalovce  | 4 zrnka pepře  | 4 zrnka nového koření  | špetka saturejky  | 1 bobkový list  | 2 lžíce citronového francouzského octa  | 1/2 litru kyselé smetany  | 7 lžiček rybízového nebo brusinkového kompotu

Postup přípravy receptu Husa na divoko:

Husu stáhneme, prsa a stehna prošpikujeme slaninou, osolíme a uvnitř vytřeme 4 zrnky tlučeného jalovce. Na pekáči rozpálíme máslo, na něm zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme zbytek slaniny nakrájené na kostičky, pepř, nové koření, saturejku a bobkový list. Na tento podklad dáme péct husu. Trochu ji podlejem vývarem a za občasného polévání vypečenou šťávou pečeme doměkka. V polovině pečení pokapeme husu francouzským octem. Do šťávy po pečení přidáme smetanu, v níž jsme rozmíchali mouku, a krátce povaříme. Ochutíme citrónovou šťávou a přeléváme přes porce masa. Na každou porci dáme kopeček rybízového nebo brusinkového kompotu.


Fotky receptu Husa na divoko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Husa na divoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !