Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Huspenina z krůty

fotka Huspenina z krůty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Huspenina z krůty:

750 g krůtích křídel  | 3 lžíce želatiny  |  šťáva z jednoho citronu  |  sůl  |  pepř  |  glutasol  | 1 cibule  | 100 g zmrazeného hrášku  | 2 karotky  | 150 g celeru  | 3 sladkokyselé okurky  | 3 vejce uvařená na tvrdo  |  tymián

Postup přípravy receptu Huspenina z krůty:

Nejprve den předtím namočíme želatinu do vody, aby nabobtnala. Druhý den omyjeme krůtí křídla a dáme je vařit do osolené vody s troškou tymiánu. Když jsou měkká, vyjmeme je a vykostíme. Maso nakrájíme na kousky a kůžičky jemně nasekáme. Vše vložíme zpět do vývaru. Přidáme pepř, glutasol, jemně usekanou cibulku, celer, mrkev a okurky nakrájené na kostičky. Vaříme, až je zelenina měkká, pak přidáme citronovou šťávu a hrášek. Na závěr přidáme želatinu, necháme ji rozpustit a již nevaříme. Na dno misek vložíme plátky oloupaných vajec a zalijeme huspeninou. V chladu necháme ztuhnout. Podáváme s banketkami.


Fotky receptu Huspenina z krůty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Huspenina z krůty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !