Postup přípravy receptu Indické kuřecí nudličky:
Maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme 2 lžíce oleje, 2 lžičky směsi koření „Meat Másala“, 1 lžičku soli, promícháme a necháme v chladu 2 hodiny proležet.
Na rozehřátém oleji rozpustíme 1 polévkovou lžíci medu, přisypeme 1 větší nadrobno nakrájenou cibuli a krátce orestujeme. Dále přidáme naložené maso a prudce opečeme. Když je maso měkké, postupně vmícháme fazolové lusky (bez nálevu), chilli papričky, pepř. Ke konci přidáme 1 střední jablko nakrájené na kostičky a 1 – 2 lžíce sojové omáčky. Dobře promícháme a krátce prohřejeme.
Jako přílohu podáváme rýži nebo brambory (při úpravě se fantazii meze nekladou) nebo jen pečivo.