Postup přípravy receptu Indické masové kousky po česku:
Maso očistíme a nakrájíme na malé plátky. Cibuli a česnek na hrubo velkým nožem nasekáme, pripadně, pokud si rodina přeje, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek rozmačkáme. Ořechy (případně mandle) nadrobno nakrájíme.
Nasypeme do větší misky, přidáme kari, papriku, solamyl, cukr, pepř, sůl, worcester, řádně rukama promícháme a necháme 1 hodinu nejlépe dole v chladničce vychladit.
Na trošce tuku osmažíme na menší plátky nakrájené žampióny posypeme je špetkou mletého kmínu. V papiňáku rozehřejeme tuk, vyklopíme na něj vše z misky a za stálého míchání chvíli opékáme, poprášíme moukou, trochu osmažíme a postupně podléváme horkou vodou na potřebné množství.
POZOR - výsledné jídlo by mělo být hustší, než jsme většinou zvyklí. Přidáme masox a žampióny a dusíme 30 minut. Chutná i druhý den, výborně se rozleží.