400 g libového vepřového masa
| 2 ks papriky
| 1-2 ks cibule
| sůl
| lžička kari koření
| 2 lžíce červeného vína
| 2 lžíce oleje
| 3 stroužky česneku
| vývar na podlití
Postup přípravy receptu Indonéské kari:
Maso nakrájíme na malé nudličky, papriku a cibuli očistíme a taktéž nakrájíme. Osolíme, promícháme s kari kořením a vínem a necháme asi půl hodiny marinovat v chladu. V pánvi rozpálíme tuk, orestujeme na něm rozdrcený česnek, přidáme kořeněné maso a zprudka opečeme. Pak maso podlijeme a udusíme doměkka. Podáváme s rýží, těstovinami nebo bramborovými hranolkami.
Fotky receptu Indonéské kari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!