Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Italská masová paella:
hovězí maso, kuřecí stehno s kostí, vepřové maso, krůtí maso
| červená a bílá cibule
| žlutá a červená paprika
| rajčata
| česnek
| uvařená rýže
| 2 šufánky kuřecího vývaru
| mletá paprika
| šafrán, sůl, pepř
| 1 konzerva steril.hrášku
Postup přípravy receptu Italská masová paella:
Všechno maso se orestuje na oleji, přidáme nakrájené cibule, oloupané papriky - ty se dají do trouby a oloupeme je, až zhnědnou, přidáme oloupaná rajčata, česnek, uvařenou, rýži, zalijeme vývarem, přidáme mletou papriku, šafrán, sůl, pepř a vše se vaří dohromady. Po dovaření se do italské masové paelly přidává sterilovaný hrášek.
Fotky receptu Italská masová paella:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!