Postup přípravy receptu Italská nádivka:
Přes noc namočíme houby v mléce. Telecí maso nakrájíme na kostky, stejně i drůbky a dusíme na troše másla. Přidáme lžíci na kostičky nakrájené karotky, lžíci petržele, celeru a cibulku nakrájenou nadrobno. Osolíme, opepříme, přidáme vonné bylinky (rozmarýn, majoránka, dobromysl, bazalka, saturejka, tymián), podle potřeby podléváme vývarem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme a drůbky vykostíme. Obojí maso nadrobno nasekáme. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, nadrobno nasekané houby a tuto směs zalejeme zbylou šťávou, kterou jsme zahustili moukou a povařili. Přidáme rozšlehané vejce a strouhaný sýr. Podle potřeby přisolíme a opepříme.