Použité suroviny receptu Italská smaženice se špagetami:
1 lžíce tuku (sádlo, olej)
| 1 cibule
| 2 rajčata
| 4 vejce
| 60 g tvrdého sýra-(nejlepší je ementál)
| 250 g špaget
| dle chuti: sůl a pepř
| dle chuti: petrželová nať
Postup přípravy receptu Italská smaženice se špagetami:
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme trochu dorůžova na tuku. Rajčata oloupeme (chvíli necháme pod tekoucí vřelou vodou, snadněji se loupají), nakrájíme na menší kousky a prudce opečeme na cibulce s tukem.
Přidáme sůl, pepř a zalijeme rozkvedlanými vejci. Za stálého míchání posypeme nastrouhaným sýrem a petrželovou natí a necháme udělat do zatuhnutí vajec (jak jsme zvyklí).
Špagety uvařené podle návodu (v osolené vodě) nalijeme na síto, rychle propláchneme studenou vodou, rozdělíme na talíře a obložíme připravenou smaženicí.
Fotky receptu Italská smaženice se špagetami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!