Použité suroviny receptu Italský salát s mozzarelou:
225 g třešňových rajčátek
| 200 g mladého špenátu
| 125 g řeřichy
| 125 g mozzarelly
| 2 lžičky balzamového octa
| 1 a 1/2 lžičky prvotřídního panenského olivového oleje
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Italský salát s mozzarelou:
Špenát a řeřichu omyjte a savým kuchyňským papírem důkladně osušte. Odstraňte tuhé stonky. Listy špenátu a řeřichy dejte do velké servírovací nádoby. Mozzarellu nakrájejte na malé kousky a posypte jimi listy špenátu a řeřichy. Třešňová rajčátka pokrájejte na poloviny a salát jimi poházejte. Pokapejte jej balzámovým octem a olejem a podle chuti osolte a opepřete. Směs důkladně promíchejte, aby se listy obalily. Italský salát s mozzarelou ihned podávejte nebo dejte do lednice vychladit do doby upotřebení.
Fotky receptu Italský salát s mozzarelou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!