Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.01. 2025
Dnes má svátek Čestmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka s krokantem a šlehačkou

fotka Jablka s krokantem a šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Jablka s krokantem a šlehačkou:

4 jablka  | 1/2 l vody  | 1/2 kg krystalového cukru  |  celý citron nakrájený na kolečka  |  celá skořice  | 200 g nesolených arašídů  | 6 lžic cukru na karamel  |  ušlehaná smetana

Postup přípravy receptu Jablka s krokantem a šlehačkou:

Svařte sirup z vody a cukru do kterého přidáte citronová kolečka a skořici. Jakmile se směs začne vařit, vložte oloupaná jablka bez jadřinců a povařte jen do poloměka. Pak jablka necháme zchladit na talíři a sirup vaříme dál. Mezitím si uděláme na pánvi karamel, do kterého přidáme arašídy. Karamelovou směs pak vylejeme na plech a necháme dobře vychladit. Jakmile je karamelovo-arašidová hmota opravdu studená, rozsekejte ji v mixéru najemno. Smíchejte vzniklý krokant s ušlehanou šlehačkou a touto hmotou překrýjte vychlazená jablka. Když je citronovo-skořicový sirup zredukovaný na hustou konzistenci, jemně lžící přelejte. Podávejte vychlazené.


Fotky receptu Jablka s krokantem a šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka s krokantem a šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !