Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 31.05. 2025
Dnes má svátek Kamila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Směs ze sušeného ovoce do vánočních koláčů

fotka Směs ze sušeného ovoce do vánočních koláčů
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Směs ze sušeného ovoce do vánočních koláčů:

450 g nastrouhaného loje  | 450 g sušeného červeného rýbízu  | 450 g hrozinek  | 450 g jablek  | 450 g cukru  | 450 g sultánek  | 100 g kandované citrusové kůry  | 3 lžíce brandy  | 1 citron  | 1 lžička skořice  | 1 lžička pomletých hřebíčků  | 1 lžička muškátového oříšku  | 1 lžička muškátového květu

Postup přípravy receptu Směs ze sušeného ovoce do vánočních koláčů:

Ve velké míse vše smíchat a směs napěchovat do skleniček. Ty zduchotěsně uzavřít. Mincemeat (v překladu mleté maso) se používá do koláčů, pájů atd. a skladuje se jako jam. Mimo jiné se používá i na různé horké dezerty, jako jsou smaženky, které se podávají s meruňkovou, nebo rumovou omáčkou. Také se používá na plnění omelet.



Fotky receptu Směs ze sušeného ovoce do vánočních koláčů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Směs ze sušeného ovoce do vánočních
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !