Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.01. 2025
Dnes má svátek Bohdana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka s marcipánem

fotka Jablka s marcipánem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Jablka s marcipánem:

2 středně velká jablka  | 80 g marcipánu  | 8 lžic směsi nasekaného sušeného ovoce zakapaného likérem či destilátem (pod názvem mincemeat prodává například Marks & Spencer)  |  najemno strouhaná kůra a šťáva z 1 malého biocitronu

Postup přípravy receptu Jablka s marcipánem:

Jablka rozpůlte a vykrojte z nich jádřince, stopky a bubáky. Poloviny naskládejte jamkou nahoru do nádoby vhodné do mikrovlnné trouby. Marcipán nasekejte nebo rozdrobte na kousíčky a smíchejte s ostatními přísadami kromě citronové šťávy. Lžící rozdělte na jablka a zakapejte citronovou šťávou.

Nádobu přetáhněte plastovou fólií, kterou pak na několika místech propíchněte. Vložte do mikrovlnné trouby a 4 až 5 minut vařte na vysoký výkon. Pokud vaše mikrovlnka nemá otočný talíř, mísu v polovině doby vaření obraťte.

Mísu vyjměte z trouby, sejměte z ní fólii a dezert nechte před podáváním 5 minut odležet.


Fotky receptu Jablka s marcipánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka s marcipánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !