Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jablkové balíčky

fotka Jablkové balíčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Jablkové balíčky :

500 g oloupaných jablek  | 250 g cukru  | 40 g dortového želé  |  šťáva z jednoho citronu  | 50 g strouhaného kokosu  | 80 g marcipánové hmoty

Postup přípravy receptu Jablkové balíčky :

Oloupaná jablka nakrájíme nadrobno, dáme do hrnce, mírně podlijeme vodou a uvedeme k varu. Jablka zcela rozvaříme a rozmixujeme dohladka. Dáme je zpět do kastrolu, přidáme cukr, dortové želé a krátce povaříme. Hotovou hmotu dochutíme šťávou z citronu, promícháme a nalijeme na plech přibližně do výše 3 cm. Necháme v chladu zatuhnout do druhého dne. Ztuhlou jablečnou hmotu krájíme na kousky 3 x 3 cm, které ze všech stran důkladně obalíme ve strouhaném kokosu. Na vále vypracujeme červenou marcipánovou hmotu. Rozválíme ji na tenký plát. Ten nakrájíme na úzké proužky, z kterých modelujeme malé mašličky. Mašličky necháme částečně oschnout a pak jimi ozdobíme připravené jablkové balíčky.


Fotky receptu Jablkové balíčky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkové balíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !