Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jachnina

fotka Jachnina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Jachnina:

400 g skopové kýty  | 40 g oleje  | 2 lž rajčatového protlaku  | 80 g cibule  | 20 g polohrubé mouky  | 1 dl bílého vína  | 2 ks stroužků česneku  |  půlka citonu  |  mletá paprika  |  celý pepř  |  sůl  |  bobkový list

Postup přípravy receptu Jachnina:

Oloupanou cibuli rozkrájíme na plátky, a v kastrolu se zahřátým olejem zpěníme, přisypeme mletou papriku a zamícháme. Na cibulový základ přidáme maso rozkrájené na kostky, osolíme a krátce osmahneme. Přidáme 2 bobkové listy, 2 zrnka celého pepře, zalijeme šálkem horké vody a dusíme pod pokličkou. K téměř měkkému masu přilijeme víno s rozmíchanou moukou, přidáme rajčatová protlak, sekaný česnek a dodusíme vše do měkka. Nakonec vše dle chuti dochutíme a přikyselíme cotronovou šťávou. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Jachnina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jachnina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !