Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jáhlová kaše zapečená se sýrem

fotka Jáhlová kaše zapečená se sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jáhlová kaše zapečená se sýrem:

300 g jáhel  | 500 ml plnotučného mléka  | 500 ml vody  |  sůl  | 200 ml kysané smetany  | 2 vejce  | 150 g tvrdého 45% sýra  |  máslo a strouhanka na zapékací misku

Postup přípravy receptu Jáhlová kaše zapečená se sýrem:

Jáhly několikrát spaříme a pak je propláchneme studenou vodou. Na sítu je necháme okapat. Pak je nasypeme do vroucího osoleného mléka s vodou. Zvolna je rozvaříme na kaši. Přendáme je do vymazané a vysypané zapékací misky, zalijeme kysanou smetanou s rozšlehanými vejci a posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme péci do trouby vyhřáté na 200 °C na půl hodiny.



Fotky receptu Jáhlová kaše zapečená se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhlová kaše zapečená se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda