Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.03. 2025
Dnes má svátek Miroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jáhlové placičky se špenátem

fotka Jáhlové placičky se špenátem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Jáhlové placičky se špenátem:

12,5 dkg jáhel  | 2,5 dl mléka  | 3 vejce  |  sůl  | 50 dkg mraženého špenátu  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce oleje  | 15 dkg ovčího sýra  |  pepř  |  olej na smažení  |  tuk na vymaštění formy

Postup přípravy receptu Jáhlové placičky se špenátem:

Jáhly přebereme, propláchneme, několikrát spaříme vroucí vodou, vmícháme do nich mléko, vejce a špetku soli. Necháme 30 minut stát.
Špenát necháme rozmrazit. Cibuli a česnek oloupeme, jemně posekáme a osmahneme na rozehřátém oleji. Vmícháme špenát a prohřejeme. Přidáme rozdrobený ovčí sýr, zamícháme, osolíme a opepříme.
Na rozehřátém oleji postupně pečeme jáhlové palačinky. Na každou upečenou placičku rozetřeme špenátovou náplň a stočíme. Položíme je vedle sebe do vymazané zapékací misky a v předehřáté troubě zapečeme asi 15 minut při 175 °C.


Fotky receptu Jáhlové placičky se špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhlové placičky se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !