85 g sušenek nebo cukrářských pišktů
| 2 lž madeiry nebo třešňového likéru
| 85 ml smetana na šlehání
| 85 ml hotového pudingu
| 100 g rozpůlených jahod
| 3 lž třitového cukru
Postup přípravy receptu Jahodové brulee:
Sušenky nebo piškoty rozdrtíme a rozdělíme do misek a přelijeme likérem nebo madeirou. Smetanu ušleháme do tuha a vmícháme ji spolu s jahodami do uvařeného pudingu. Směs rozdělíme do misek, uhladíme a posypeme silnou vrstvou cukru. Mezitím rozehřejeme troubu na vysokou teplotu a misky do ní vložíme asi na 2-3 minuty, dokud nezačne cukr karamelizovat. Poté dáme vychladnout a před podáváním vychladíme 2 hod v ledničce.
Fotky receptu Jahodové brulee:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!