Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jahodové brulee

fotka Jahodové brulee
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jahodové brulee:

85 g sušenek nebo cukrářských pišktů  | 2 lž madeiry nebo třešňového likéru  | 85 ml smetana na šlehání  | 85 ml hotového pudingu  | 100 g rozpůlených jahod  | 3 lž třitového cukru

Postup přípravy receptu Jahodové brulee:

Sušenky nebo piškoty rozdrtíme a rozdělíme do misek a přelijeme likérem nebo madeirou. Smetanu ušleháme do tuha a vmícháme ji spolu s jahodami do uvařeného pudingu. Směs rozdělíme do misek, uhladíme a posypeme silnou vrstvou cukru. Mezitím rozehřejeme troubu na vysokou teplotu a misky do ní vložíme asi na 2-3 minuty, dokud nezačne cukr karamelizovat. Poté dáme vychladnout a před podáváním vychladíme 2 hod v ledničce.


Fotky receptu Jahodové brulee:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodové brulee
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !