Použité suroviny receptu Jahodové knedlíky s tvarohovým krémem a čokoládou:
300 g tvarohových knedlíků s jahodami
| 2 vejce
| 10 lžic cukru krupice
| 250 g měkkého tvarohu
| citrónová kůra
| čokoláda na strouhání
| máta
Postup přípravy receptu Jahodové knedlíky s tvarohovým krémem a čokoládou:
Tvarohové knedlíky uvaříme podle návodu k přípravě. Ušleháme si do světlé pěny 2 žloutky s 10 lžícemi cukru a špetkou citrónové kůry. Hotovou pěnu smícháme s 250 g měkkého tvarohu.
Vzniklým krémem přelijeme uvařené knedlíky a ozdobíme jahodami, čokoládovými hoblinami a pro zpestření, mátou.
Fotky receptu Jahodové knedlíky s tvarohovým krémem a čokoládou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!