Postup přípravy receptu Jahodový salát s mascarpone:
1. Mascarpone promícháme s cukrem a zakysaným krémem. Přidáme marsalu, šťávu z poloviny pomeranče a vše vyšleháme na hladký krém, který dáme vychladit.
2. Omáčku balsamico důkladně smícháme s moučkovým cukrem a zeleným pepřem. Jahody pečlivě očistíme, opláchneme a podle potřeby přepůlíme. Pomeranč oloupeme a vykrájíme filátka (jednotlivé dílky).
3. Na talíře rozdělíme krém z mascarpone, ozdobíme ho dílky pomeranče a přidáme nakrájené jahody.
4. Nakonec vše přelijeme připravenou omáčkou z balsamica a posypeme praženými mandlemi. Jahodový salát ozdobíme čerstvou mátou.
Fotky receptu Jahodový salát s mascarpone:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!