Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.07. 2025
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahody se srdíčky hlávkového salátu

fotka Jahody se srdíčky hlávkového salátu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jahody se srdíčky hlávkového salátu:

2 hlávkové saláty  | 250 g jahod  | dle chuti: sůl  | z 1 citronu šťáva  | 1 špetka cukru  | 2 lžíce oleje  | 2-3 lžíce bílého vína  | 200 g zakysané smetany  | 10 zrnek pepře  | 1 svazek petrželky  | dle potřeby: toastový chléb

Postup přípravy receptu Jahody se srdíčky hlávkového salátu:

Vnější salátové listy rozebereme až na srdíčko a srdíčko rozpůlíme. Salát omyjeme a osušíme. Omyté jahody opatrně osušíme. Stopky odstraníme a jahody rozpůlíme. Z citronové šťávy, soli. cukru, oleje a bílého vína rozmícháme zálivku. Listy omočíme v zálivce a upravíme na mísu. Zakysanou smetanu mírně rozředíme zálivkou a lžičkou zalijeme salátové listy. Navrch rozdělíme nakrájené jahody. Salát posypeme omytou, osušenou a jemně nasekanou zelenou petrželkou a drceným pepřem.


Fotky receptu Jahody se srdíčky hlávkového salátu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahody se srdíčky hlávkového salátu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !